Yumurta Şekilli Brigadeiros Brezilya Çikolata Şekerleme - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Kasım 2013 Cuma

Yumurta Şekilli Brigadeiros Brezilya Çikolata Şekerleme


Yumurta Şekilli Brigadeiros ( Brezilya Çikolata Şekerleme )

Bu benim son yazılan beri looooong zaman oldu ama geri sonunda ve ben sizinle paylaşmak için bu sevimli yumurta şekilli şekerler sahip olur ! Onlar garanti o yapmak için çok hızlı ve kolaydır , bir kez bu fudgy konfeksiyon bir ısırık almak , sizin için daha geri olacak .
Yumurta Şekilli Brigadeiros ( Brezilya Çikolata Şekerleme )
Bite .

Bu çikolata şekerleme Brezilya kökenli ve brigadeiros denir < / i > A doğum günü partisi bu sevgili bonbon hizmet olmadan tamamlanmış değil olurdu. Aslında bu fudgy ve chewy davranır , ulusal trüf kabul konum Brezilya'da çok popüler . Peki bu şekerler kendi adını aldın ? Eh, onlar 1940'larda cumhurbaşkanlığı için koştu bir tuğgeneral , Eduardo Gomes , adını ediyoruz . Onun destekçileri onun kampanyası için fundraisers de bu tatlı şekerlemelerde satmaya başladı . Kötü haber : o seçimi kaybetti . İyi haber : o onun adını ulusal bir trüf vardır

Brigadeiros ingredients


Ben bu hızlı ve kolay olduğunu söyledi zaman . yapmak , şaka değildi . Şekerli koyulaştırılmış süt , kakao tozu ve tereyağı : Sadece üç maddeler gerekir . Temel olarak, sadece onları karıştırın ve kalın bir fudgy tutarlılık ulaşana kadar pişirin . İnan bana , bu aşamada , sadece büyük bir kaşık alıp zevk için hazır olduğunu ama bazı kısıtlama uygulanan ve renkli sprinkles bunları dönebilirsiniz bu yüzden soğumaya .

Stirring the brigadeiro mixture

Geleneksel olarak , brigadeiros yuvarlak toplar içine yuvarlandı ve şeker , kakao tozu veya çikolata fog kaplı ama parlak bir fikir vardı vardır . Paskalya köşeyi dönünce olduğu Eh , ben fog az yumurta içine şekil ve renkli gökkuşağı bunları karşılamak düşündüm

. Brigadeiros

Oh Tanrım ! Nasıl sevimli bunlar? ! ? Ve kapalı üst için , bu kadar kesinlikle lezzetli konum ! Egg-shaped Brigadeiros
kullanmak zorunda bir resim alabilir önce pek çok yemiş olsa bile size , Gördüğünüz gibi a>

Ben size aile ve arkadaşlar bu hafta sonu ile harika bir Paskalya var ve zevk için herkes için bu sevimli ve renkli brigadeiros yapmak umuyoruz umuyoruz .

Brigadeiros < / b >
24 şekerler hakkında yapar < / i >
Anti Not : süt maddeler içerir < / i >

1 14 ons şekerli olabilir yoğunlaştırılmış süt
1/4 fincan kakao tozu , 1 çorba kaşığı tereyağı />

renkli bir ürün yelpazesine fog
şeker gömlekleri



Kısayol Mikrodalga Sürüm < / i > < / b > : . Büyük bir mikrodalga güvenli kase kullanarak, ısıtereyağı 30 saniye için ya da eritilmiş kadar . Yoğunlaştırılmış süt ve kakao tozu karıştırın . Bir dakika için YÜKSEK üzerinde mikrodalga ve ısı geri dön sonra düzgün kadar karıştırmak için mikrodalga kaldırmak . Karışım kalınlaşır ve uzak kase geliyor kadar bu işlemi 2 kez daha tekrarlayın . 1 saat veya rulo kadar firma buzdolabına kadar sonra oda sıcaklığına kadar soğumasını bekleyin . Bir yerde küçük kase içine serpilir. Bir tabak ya da küçük bir fırın tepsisine küçük şeker gömlekleri düzenleyin. Tereyağı ile Ellerinizi yağavuç içi . Şeker karışımı 2 çay kaşığı yaklaşık kepçe ve bir yumurta şekli oluşturmak için rulo . Tamamen kaplı olana kadar fog en kaptaşeker rulo . Şeker gömlekleri içine yerleştirin . En fazla 2 hafta boyunca buzdolabında saklayabilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages