ailem tüm çanta yiyebilirsiniz önce ekmeği satın her zaman, onlar kötü gitmek , bu yüzden , ben bu recipe görünce burada , Ben karar verdim üçüncütarifi ve bir deneyin ( sadece 4 ekmeği yerine 12 yapılmış bu şekilde ) olur ki . Onlar fantastik vardı ! Sana yalan ve onlar yok çünkü Meksika ( ben sınır sağ tarafından yaşamak için kullanılan ve her hafta onlarcagerçek şeyler satın ) düz otantik ekmeği gibi tadı nasıl anlatacağım değilim . Ev yapımı Meksika ekmeği önemli bir madde olduğunu kullanılıyor hiçbir domuz yağı vardır . Tüm bu söyleniyor , ben de lezzetli olduğu için ben bu tarifi çalışırken sizi detoured değil umuyoruz . Şahsen ben şimdi bu tarifi var bir daha ekmeği satın olmayacaktır .
Malzemeler
3 su bardağı çok amaçlı un
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 tepeleme çay kaşığı tuz
5 yemek kaşığı kısalma ( veya tuzsuz tereyağı , yumuşatılmış )
3/4-1 su bardağı su ( Ben yakın 1 bardak için kullanılır )
Tarifi
1 . Un, kabartma tozu , tuz , ve bir gıda işlemcikase kısalma birleştirin. Karışım kadar Darbe 15 saniye , ufalanan olduğunu. Kabın kenarları aşağı hurda ve bu yüzden tekrar yapmakun tüm kısalma .
2 ile kurulmuştur . Mutfak robotu çalışırken hamur sadece bir top oluşturur kadar , yavaş , sürekli yenisu ekleyin .
3 . Hamur yapışkan kadar , yaklaşık 30 saniye boyunca bir unlanmış yüzeydehamur topu yoğurun .
4 . 12 eşit parçaya ve toplar halinde formahamur bölün . Bir havlu ile kapatın ve 10 dakika dinlendirin .
5 . Unlanmış yüzeyde , süper ince ekmeği ( onlar ısı ile biraz genişletmek çünkü düşünürdüm daha ince ) içine topları döndürün.
6 . Büyük bir tavada üzerinde orta ateşte ısıtın. Isıtılmış tava için şeklindeki ekmeği aktarın ( bir seferde bir ) ve bir bölümü altın kahverengi ( düşük ve yavaş birkaç tanesi yanan daha iyi yemek ) kadar her tarafı pişirin .
7 . Kalan ekmeği ile pişirme işlemi tekrarlayın . , Bir hafta , ya da dondurarak için buzdolabında bir hava geçirmez bir torbada muhafaza edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder