Kocam ve ben Şükran sırasında birlikte olmayacaktır . BOOOO biliyorum. Bu yüzden bu Şükran fırında biraz erken Şükran karar verdi . Bu kalanlar olmadan Şükran gibi tadı ve duygu dolması çünkü ben onu seviyorum . Kocam tavuk lezzet hakkında çılgın tuttu. Yum !
Malzemeler
5 kemiksiz derisiz tavuk göğsü
1/4 su bardağı tereyağı
1/4 su bardağı un
2 su bardağı süt
1 çay kaşığı soğan tozu
1 1/2 çay kaşığı şeker
tuz ve karabiber
3/4 fincan köpüklü elma doldurma 1 kutu tavuk lezzet ( ya da bu yoksa tavuk suyu )
1/2 Lirası sosis
1. / £ 4 havuç , ,
2 sap kereviz kıyılmış
1/4-1 / doğranmış 2 su bardağı soğan
1 küçük elma ( ne kadar sizin gibi soğan bağlı olarak ) ,
doğranmış 1/4 su bardağı su
3/4 fincan craisins
Tarifi
1 . Yağlanmış 9x13 fırın tepsisine yerleştirin tavuk göğsü ( ben daha kolay bir temiz telafi etmek için benim alt folyo koyun ) . Tavuk .
2. Tuz ve karabiber her iki taraf . Büyük bir tencerede , orta ateşte tereyağı eritin. Tereyağı erimiş sonra, unu ilave edin . Karıştırma ve yaklaşık 1 dakika için bir Roux yapmak kadar pişirmeye devam edin . Yavaş yavaş bir anda süt biraz ekleyin. Bu kalınlaşır kadar sürekli karıştırın. Bir kez kalınlaşmış ,soğan tozu , sarımsak tuz, şeker , ve ( tuz ve biber miktarı gibi emin olmak için tat ) tat tuz ve karabiber ekleyin . Tavuk .
3 üstüne dökün . Aynı tavada sadece ( sağa kadar az temiz ? ) Kullanılan ,sosis yemek ve tava gelen sosis kaldırmak ancakyağ bırakın . /> 4.
5 . Doldurma , su , craisins , sosis , havuç , kereviz , soğan , elma , ve büyük bir kase kıvılcım şarabı ( ya da tavuk suyu ) birleştirin. Tavuk ve süt karışımıüzerine dökün .
6 . Fırında 30-40 dakika 375 ya da tavuk pişene kadar ( bir et termometresi kullanın) .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder