Mısır Choweder Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Kasım 2013 Pazartesi

Mısır Choweder Tarifi



bazı artık pastırma ve mısır vardı ve bazı mısır çorbası yapmaya karar verdi . Bu İÇİN DIE oldu! Ben yemek tutamadı . Bu sonbaharda bu tarifi denemeye var . Sadece benim saçmalamak yapar düşünüyorum. Ben tam anlamıyla 3 düz gün öğle ve akşam yemeği için yedi. Bu çok iyi oldu. Yeterince alamadım
!
< / Div >
Malzemeler
1 bütün soğan , doğranmış
1/2 Lirası pastırma , parçalar halinde kesilmiş
ince doğranmış 3 bütün biber , ( kırmızı, sarı veya turuncu )
5 kulaklar mısır , çekirdek ( veya mısır 2 kutu ) kapalı dilimlenmiş
1/4 fincan un
3 su bardağı tavuk suyu
2 su bardağı yarı buçuk
1 1/ 2 su bardağı rendelenmiş monterey jack peynir
1 1/ 2 su bardağı biber jack peynir
1/3 yeşil soğan , dilimlenmiş
lezzet için tuz ve biber

Yol
1 . Büyük bir tencerede , onun neredeyse gevrek kadar pastırma pişirin. Soğan ekleyin. (Pastırma çıtır oldukça yakındır kadar ) birkaç dakika daha pişirin. Biber ekleyin ve pastırma ( birkaç dakika ) çıtır olana kadar pişirin. Mısır Ekle
. 2 . Üst üzerinde eşitun serpin . Birleştirmek için karıştırın. Un tat almak için bir iki dakika pişirin . Suyu dökün ve 3-4 dakika pişirin
. 3 . Yarı buçuk ilave edin , düşük ısı azaltın . Kapak ve 15 dakika kadar pişirin
. 4 . Peynir ve yeşil soğan ilave edin . peynir erimiş ve çorba sıcak olduğunda ,baharat kontrol edin. Gerektiği gibi tuz ve biber ekleyin
. < / Div >

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here