Outback Makarna ve peynir Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Kasım 2013 Perşembe

Outback Makarna ve peynir Tarifi



Bu biraz iğrenç ve kabul etmek utanç verici , ama benim birçok suçlu zevklerinden biri hakkında bilgi zamanı . Ben Outback gitmek zaman, onların makarna ve peynir sipariş etmek. Ben karşı olamazsüper krem , sevimsiz makarna ilgili bir şey var ! Velveta bakkal bu hafta satışa olduğunu , bu yüzden denemek ve kendim için biraz yapmak için zaman olduğuna karar verdi .

Vay ! Bu lezzetli ! Sadece baştan sona yapmak için yaklaşık 12 dakika sürdü ve ben yemek durduramaz . Ben bu yemek hakkında sağlıklı bir şey olmadığını itiraf etmeliyim ama o kadar değer. Sadece bir kez yaşıyor !

Şimdi ben size ne olduğumu ben ( sanki ben Velveta makarna ve peynir seven için deli olduğumu sanmıyorum ) deli olduğumu düşünüyorum ve yok yapabilir Ben neden bahsettiğimi biliyorum, ama lütfen sadece bu konuda bana güven ! Ben çok sayıda kişi Sana söylemek üzereyim ne deneyin ve herkes gerçekten seviyor yaptık . İlk başta , onlar bunu çalışacağız ama sadece bir lokma sonra , düzenli bir yemek olur bir yol olduğunu söylüyorlar. Ben üniversitede iken , benim en iyi arkadaşım ( Brynn ) ve sayısız kez okuldan sonra bu olurdu . Şimdi gizli için bu hayatınızı değiştirecek ... Sizin makarna ve peynir yapılmış ve yemeye hazır sonra, bir böbrek fasulye ( sadece isim marka , normalde marka ürün kapalı yiyebilirsiniz ama bu eksik edemeyen şeylerden biridir ) olabilir ekleyin ve bir mısır olabilir . Birlikte karıştırın ve yemek ! Kolayca benim en sevdiğim yemek biri !

Malzemeler
12 gram rigatoni makarna ( ya da en sevdiğiniz makarna şekli )
1/2 Lirası Velveta
3 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
1/4 çay kaşığı tuz
1/8 çay kaşığı kırmızı biber
1 1/2 su bardağı süt

Tarifi
1 . Paket yönergeleri kullanarak rigatoni hazırlayın . Boşaltın ve bir kenara koyun .
2. . Orta ateşte büyük bir tencerede ,tereyağını eritin ve unu ekleyin , sürekli karıştırarak . Un karışımı kalınlaşır , yavaş yavaşsüt , tuz ve kırmızı biber eklediğinizde ( temelde bir Roux yapıyoruz ) . Sos kalınlaştırmak .
3 başlayana kadar karıştırın . Peynir küpleri ekleyin ve peynir erir ve sos pürüzsüz olana kadar karıştırın . /> 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here