İspanyol Tavuk ve Chorizo Paella Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Kasım 2013 Perşembe

İspanyol Tavuk ve Chorizo Paella Tarifi



Ben dışarı çalışırken Food Network izlerken daha fazla zevk birçok şey var değildir. Ben spor salonuna ( biz nadirdir bu yüzdenspor salonuna gidiyor bizim evde kendi koşu bandı var) gitmek zaman, insanlar her zaman ben çalıştırırken Food Network izlemek için benimle dalga . Bugün, Paula Deen ( ciddiye AŞK ) Bu yemek yapmak gördüm . Ben en kısa sürede bunu gördüm denemek zorunda olduğunu biliyordu . Bu gecegece oldu sanırım . Bütün çanak baştan sona yaklaşık bir saat sürdü ama kesinlikle değdi . Bu doldurma , doyurucu , krem , ve sadece aşağı doğru büyük . Ben sadece bir tava kirlenmiş ... seviyorum ! Ve çok zaman sadece yemek yemek icar edildi . Bu yemek çok iyi oldu! O kadar doluyum ama zaten yarın kalanlar yemek hakkında düşünüyorum
!
< / Div >
Malzemeler
1/4 su bardağı zeytinyağı
1 veya 2 kemiksiz derisiz tavuk göğsü , doğranmış
Tuz ve
karabiber
Paprika veya
tatmak toz kırmızı biber
1 büyük soğan , doğranmış
1 büyük yeşil biber , doğranmış
1 ( 14.5 gram) domates doğranmış olabilir
4 1/ 2 su bardağı tavuk suyu
lokma halinde kesilmiş 1 £ İspanyol tarzı chorizo ​​bağlantılar , büyüklüğünde parçalar
2 bardak kısa taneli pirinç ( Ben Walmart bulunabilir Arborio kullanılır)
1 1/2 taze su bardağı veya dondurulmuş yeşil peans

Yol
1 . Çok büyük bir tavada sığ ya da çok büyük bir tenceredezeytinyağı ısıtın. Tuz, karabiber , kırmızı biber ve ( veya toz kırmızı biber ) ile her yerinde sezon tavuk . Her yerinde kızarana kadar tavuk pişirmek . Maşa ( tavuk daha sonra pişirme bitirmek ) ile bir plakaya transfer
. 2 . Orta ısı indirin ve yumuşayana kadarsoğan ve biber kavrulur
. 3 . Doğranmış domates, tavuk suyu ve chorizo ​​ilave edin
. 4 . Çıban için sıvı getirmek ve pirinç (pirinç tamamen sıvı ile kaplı olmalıdır ) ilave edin . Usanmış tavuk parçaları ekleyin. 20 dakika için karıştırmadan Cook
. 5 . Sıvı tüm absorbe edildiğinde , potun üst üzerinde bezelye dökün . Isı kapatın ve bir mutfak havlusu ile tencerenin kapağını kapatın . 5 dakika bekletin ve servis yapın. < / Div >

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here