Evde Çoban Kavurma Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Kasım 2013 Cumartesi

Evde Çoban Kavurma Tarifi

Evde Çoban Kavurma Tarifi ve Malzemeler 

Evde Çoban Kavurma Tarifi
Evde Çoban Kavurma Tarifi

1.5 kg kuzu veya dana kuşbaşı
3 yemek kaşığı sıvıyağ
3-4 diş sarımsak
5-6 adet sivri biber
4 orta boy domates
1 kuru soğan
Evde Çoban Kavurma Tarifi

Tuz, karabiber, kekik, kimyon
8-10 dal maydanoz

Yapılışı:

Kuşbaşı etlerinizi kızgın tavada bir müddet kavurun. Yağı ve soğanı ekledikten sonra iyice soteleyin. Domatesleri ve biberleri de küçük boyutta doğrayıp hazırlayın.

Biber ve sarımsakları ilave edip kavurmaya devam edin. Etler suyunu bırakınca tuz ve baharatları ekleyerek karıştırın. En son domatesi de ekleyip yarım saat suyunu çekinceye kadar kavurun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here