Zeytinyagli Barbunya Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Ekim 2013 Pazartesi

Zeytinyagli Barbunya Tarifi

zeytinyağlı barbunya


MALZEMELER : 

  • 1 kg barbunya
  • 2 iri soğan,
  • 2 adet havuç, 
  • 2 bardak zeytinyağı
  • 1 domates, 
  • 2 tatlı kaşığı toz şeker, 
  • maydanoz.



ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA HAZIRLANIŞI : 
Küçük kuşbaşı doğradığınız soğanları yağ ile birlikte kavurun, soğanlar pembele­şince domatesi küçük küçük doğrayarak ilâve edin, havuçları yuvarlak dilimler halinde kesin bunları da tencereye katın, daha ön­ceden haşladığınız barbunyaları bu malze­melerin içine katın 5 bardak su koyup şeker ve tuzunu da ekleyiniz. Barbunya suyunu çektiğinde ocağı kapayınız, yemeği bir ser­vis tabağına alınız ve üzerine maydanoz doğrayınız.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages