Yogurt Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2013 Pazar

Yogurt Corbasi Tarifi

yoğurt çorbası


MALZEMELER : 

  • 10 bardak et suyu, 
  • 250 gr. süzme yoğurt
  • 1 çorba kaşığı tereyağı, 
  • 1 su bardağı ufalanmış ekmek içi, 
  • 2 çorba kaşığı kuru nane.



YOĞURT ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Ekmek içini yoğurt ile karıştırıp, 12 saat bekletin. Ten­cerede kaynattığınız et suyuna yoğurtlu ekmek içini yedire­rek karıştırınız. Tereyağda kavurduğunuz biber ile naneyi çorbaya ilave ediniz. Ağır ateşte çorbayı bir süre kaynatınız
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here