Karisik Etli Corba Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2013 Pazar

Karisik Etli Corba Tarifi

karışık etli çorba
MALZEMELER : 

  • 1 tavuk, 
  • 150 gr kuzu lop et, 
  • 250 gr kıvırcık koyun kuyruk yağı, 
  • 250 gr kuru fasulye, 
  • 2 soğan, 
  • 2 diş sarımsak, 
  • 2 havuç, 
  • 1 küçük şalgam, 
  • 1 kg patates, 
  • kekik, 
  • def­ne, 
  • tuz, biber.

KARIŞIK ETİ ÇORBA HAZIRLANIŞI : 
Büyük bir tencereye tavuğu, kuzu lop eti, kuyruk ya­ğını, bütün halinde soğanları, sarmısakları iri iri uzunlama­sına doğranmış havuç ve şalgamı fasulyeleri, lahanayı 30 dakika kaynatın, en son olarak çorbanın kaynamaya baş­lamasından yarım saat sonra küçük parçalar halinde doğ­ranmış patatesleri tencereye ilave edin. Tuz, biber, kekik, defneyi de koyduktan sonra tekrar beş on dakika kayna­tın. Piştikten sonra çorba kabına dökün servis sırasında yanında kızartılmış ekmek dilimleri ile birlikte peynir, küçük salatalık turşusu; hardal ikram edin.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here