Terbiyeli Sarimsak Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2013 Pazar

Terbiyeli Sarimsak Corbasi Tarifi

terbiyeli sarımsak çorbası



MALZEMELER : 

  • 6-7 diş sarımsak, 
  • 50 gr. kıvırcık ko­yun kuyruk yağı, 
  • 1 kahve fincanı un, 
  • 2 yumurta,
  • 1 çay bardağı sirke, 
  • tuz.




TERBİYELİ SARIMSAK ÇORBASI HAZIRLANIŞI :
Sarımsakları havanda dövün. Tavaya kuyruk yağını koyun sarımsakları da ilave edin ve bu yağda sarımsakları kavurun. Unu katın ve un sararana ka­dar kavurmaya devam edin. Sonra çorba tenceresin­de kaynamakta olan 5 bardak buyyona bu malze­meyi dökün, kaynatın, ocaktan indirdikten sonra, çorba soğumaya başlayınca iki yumurtayı iyice çırpın, çorbaya karıştırarak katın, çorbanın üzeri­ne sirke gezdirin ve servis yapın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here