Tasra Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2013 Pazar

Tasra Corbasi Tarifi

taşra çorbası
MALZEMELER : 

  • 1 su bardağı kuru fasulye, 
  • 200 gr. ta­ze fasulye, 
  • 2 adet pırasa, 
  • 4 adet domates, 
  • 2 adet pa­tates, 
  • 3 diş sarımsak, 
  • 1 çay bardağı zeytinyağı, 
  • 1 kahve fincanı şehriye, 
  • 1 çay bardağı peynir, 
  • Tuz ve karabiber.


TAŞRA ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Pırasaları ince ince doğrayın, domateslerin kabuklarının kolay soyulması için onları sıcak suya atıp çıkartın. Domatesleri ve patatesleri çok ufak doğrayın, bunları 8 bardak su koyduğuna tencerenin içine atın, taze ve kuru fasulyeleri de ilave ettik­ten sonra tuz ve biberini koyup 15 dakika kaynatın, yağı, şehriye ve sarmısağı atıp tekrar 15 dakika kay­natın, çorba piştikten sonra tekrar üzerine peynir serpip servis yapın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages