Mantar Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

13 Ekim 2013 Pazar

demo-image

Mantar Corbasi Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-corba-tarifleri-mantar-corbasi-tarifi



MALZEMELER : 

  • 250 gr. mantar, 
  • 10 bardak sığır buyyon, 
  • 1 çorba kaşığı margarin, 
  • 2 kahve fincanı un, 
  • 1 bardak süt 1 limon suyu.



MANTAR ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Mantarları temizledikten sonra bol su ile yıkayı­nız. Üzerine limon suyunu ilave ediniz. Margarini bir tencerede kızdırıp içine mantarları ilave ediniz. Et- suyunu da katıp mantarları kaynatınız. Başka bir yerde unu süt ile karıştırın ve mantarlara ilave edi­niz. Yarım saat ağır ateşte pişiriniz ve sonrasında servis yapınız.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *