Mantarli Sebze Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

13 Ekim 2013 Pazar

demo-image

Mantarli Sebze Corbasi Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-corba-tarifleri-mantarli-sebze-corbasi-tarifi


MALZEMELER : 

  • 2 kabak, 
  • 1 havuç, 
  • 3 patates, 
  • 1 küçük lahana, 
  • 1 su bardağı dolusu mantar, 
  • 1 bardak bezelye, 
  • 1 bardak kuru fasulye, 
  • 2 çorba kaşığı margarin.


MANTARLI SEBZE ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Havucu, kabakları, patatesleri, lahanayı, mantarları, bezelyeleri, 12 bardak su koyduğunuz tencerede kaynatın. Margarinini de ilave ettikten sonra iki saat hepsini kaynatın. Kaynama işlemi sona erdikten sonra bütün malzemeyi süz­geçten geçirin. Hepsi ezildikten sonra tekrar ocağa .koyun ve 15-20 dakika kaynatın, servis sırasında üzerini maydanoz ile süsleyin.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *