Serbetci Otu Filizleri ile Kremalı Tavuk Sote Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Serbetci Otu Filizleri ile Kremalı Tavuk Sote Tarifi

kremalı tavuk sote



MALZEMELER :
  • Piliç
  • Tereyağı
  • Un
  • 1 bardak beyaz et suyu konsantresi veya konsomesi
  • 3 kaşık krema




ŞERBETÇİ OTU FİLİZLERİ İLE KREMALI TAVUK SOTE HAZIRLANIŞI : 
Tavuk tereyağında koyu olarak sote olduk­tan sonra tavadan çıkarılır. Tavadaki tereyağa bir kaşık un ilave ediniz ve renklenmesine izin verme­den pişiriniz \(miyane yapınız). Bir bardak beyaz etsuyu konsantresi veya konsomesi ile ıslatınız ve üçte biri çekilinceye kadar koyulaştırınız. 3 kaşık krema ile tamamlayınız. Pilici servis tabağına yerleştirip yukarıdaki tarifte izah edildiği şekilde süsleyip servisi yapınız.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here