Serbetci Otu Filizleri ile Kremalı Tavuk Sote Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

12 Ekim 2013 Cumartesi

demo-image

Serbetci Otu Filizleri ile Kremalı Tavuk Sote Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic.blogspot.com-tavuk-yemekleri-tariflerikremali-tavuk-sote-tarifi



MALZEMELER :
  • Piliç
  • Tereyağı
  • Un
  • 1 bardak beyaz et suyu konsantresi veya konsomesi
  • 3 kaşık krema




ŞERBETÇİ OTU FİLİZLERİ İLE KREMALI TAVUK SOTE HAZIRLANIŞI : 
Tavuk tereyağında koyu olarak sote olduk­tan sonra tavadan çıkarılır. Tavadaki tereyağa bir kaşık un ilave ediniz ve renklenmesine izin verme­den pişiriniz \(miyane yapınız). Bir bardak beyaz etsuyu konsantresi veya konsomesi ile ıslatınız ve üçte biri çekilinceye kadar koyulaştırınız. 3 kaşık krema ile tamamlayınız. Pilici servis tabağına yerleştirip yukarıdaki tarifte izah edildiği şekilde süsleyip servisi yapınız.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *