Livonyen Usulu Pilic Sote Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Livonyen Usulu Pilic Sote Tarifi

livonyen usulü tavuk sote



MALZEMELER : 
  • Piliç
  • Tereyağı
  • Kuzu mantarı
  • 1 kaşık doğranmış yabani sarımsak
  • Ekmek içi




LİVONYEN USULÜ PİLİÇ SOTE HAZIRLANIŞI : 
Pilici beyaz olarak tereyağda sote yapınız. Üç çeyreği pişmiş duruma gelince 12 kaşık tereyağda sote edilmiş kuzu mantarı ilave ediniz. Piliç sotesi kremalı tarifinde izah edildiği şekilde ılıtıp koyu­laştırıp işlemleri tamamlayınız. Sonra pilici bir ser­vis tabağına yerleştiriniz ve kuzu mantarlarıyla süs­leyiniz. Kendi sosun içine işledikten sonra bir kaşık doğranmış yabani sarmısak ilave ediniz. Yabani sarımsağı daha önce aklayınız (Kaynar suya batırıp çı­karınız). Kuzu mantarların üstüne de 2 kaşık tere­yağda kızartılmış ekmek içi serpiniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages