Parmentier Usulu Dana Pirzola Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Parmentier Usulu Dana Pirzola Tarifi

parmentiyer dana pirzola


MALZEMELER : 
  • Dana pirzola
  • Tuz, karabiber
  • Tereyağı
  • 2 adet patates
  • Dana et suyu (kendi et suyu)
  • Doğranmış maydanoz




PARMENTIER USULÜ DANA PİRZOLA HAZIRLANIŞI : 
Dana pirzolasını tuzlayıp karabiber eki­niz. Her iki tarafını tereyağda kavurunuz. Yarı pişmiş hale gelince tavaya 2 adet kuşbaşı parçalara bölünmüş patates ilave ediniz. Hepsini birlikte pişiriniz. Pirzolayı yuvarlak bir servis tabağına yerleştiriniz. Etrafına patatesleri diziniz. Kendi et su­yunu 2 kaşık et suyu konsantresi ile ılı­tınız ve pirzolanın üzerine gezdiriniz ve doğranmış maydanoz serpiniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here