MALZEMELER :
- Dana kotlet
- Et dilimleri
- Tereyağı
- Ekmek dilimleri
- Kremalı şerbetçi otu filizleri
- 1 adet patates
- Dana et suyu (kendi et suyu)
- Beyaz şarap
DANA KOTLET VEYA ANVERS USULÜ ET DİLİMLERİ TARİFİ :
Dana kotletleri veya et dilimlerini tereyağda sote yapınız. Yuvarlak kesilmiş ve tereyağda kızartılmış ekmek parçalarını bir servis tabağına yerleştiriniz, dana kotlet ve et dilimlerini üstüne oturtunuz. Kremalı şerbetçi otu filizleriyle garnitür olarak süsleyiniz ve tereyağda kızartılmış küçük ve taze patates ilave ediniz. Tabağın etrafını kendi et suyunu beyaz şarap ve bağlanmış koyu et suyu konsantresi ile ılıttıktan sonra çevreleyiniz ve servisini yapınız.
Afiyet Olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder