Dana Kotlet veya Anvers Usulu Et Dilimleri Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Dana Kotlet veya Anvers Usulu Et Dilimleri Tarifi

dana kotlet tarifi
MALZEMELER : 
  • Dana kotlet
  • Et dilimleri
  • Tereyağı
  • Ekmek dilimleri
  • Kremalı şerbetçi otu filizleri
  • 1 adet patates
  • Dana et suyu (kendi et suyu)
  • Beyaz şarap


DANA KOTLET VEYA ANVERS USULÜ ET DİLİMLERİ TARİFİ : 
Dana kotletleri veya et dilimlerini tereyağda sote yapınız. Yuvar­lak kesilmiş ve tereyağda kızartılmış ekmek parçalarını bir servis tabağına yer­leştiriniz, dana kotlet ve et dilimlerini üs­tüne oturtunuz. Kremalı şerbetçi otu fi­lizleriyle garnitür olarak süsleyiniz ve te­reyağda kızartılmış küçük ve taze patates ilave ediniz. Tabağın etrafını kendi et suyunu beyaz şarap ve bağlanmış koyu et suyu konsantresi ile ılıttıktan sonra çevreleyiniz ve servisini yapınız.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here