Makarna Fasulye Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

13 Ekim 2013 Pazar

demo-image

Makarna Fasulye Corbasi Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-corba-tarifleri-makarna-fasulye-corbasi-tarifi

MALZEMELER: 

  • 1 su bardağı barbunya fasulyesi, 
  • 1 iri domates, 
  • 1 küçük so­ğan, 
  • 1 diş sarmısak, 
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 
  • 2 çorba ka­şığı koyun kuyruk yağı, 
  • 2-3 tane kereviz yaprağı.


MAKARNA FASULYE ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Fasulyeleri bu çorbayı yapacağınız günün bir gece öncesi suda bekletin. Ertesi gün sularını süzdürdükten sonra kuyruk yağı, kereviz, soğan, sarmısak, maydanoz, domates ile birlikte bir tencereye koyun  ve 8 bardak suda hepsini kaynatın, (sarmısak, kereviz, domates, soğan, may­danoz, ince ince doğranmış olacak) Kaynama işlemi çok ağır ağır ateşte bir birbuçuk saat sürdürülmeli. Fasulyelerin bir kısmınıçıkarıp kaşık ile ezdirin sonra tekrar ten­cereye ilave edin, ateşi fazlalaştırın ve makarnaları tencere­ye ilave edin, makarnalar piştikten sonra tencereyi ocaktan indirin. Birkaç dakika çorbayı dinlendirin.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *