Lahanali Garnitur Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Ekim 2013 Pazartesi

Lahanali Garnitur Tarifi

lahana garnitürü





MALZEMELER : 
  • 1 adet iri lahana
  • Kıymalı harç





LAHANA GARNİTÜRÜ HAZIRLANIŞI : 
İrice bir lahanayı dört parçaya ayırın. Yıkayıp 8-10 dakika tuzlu suda haşlayın, soğutup süzün. Bütün yaprakları ayırın ve kalın damarları ayıklayın. İç yaprakları kıyın ve aynı miktarda her hangi bir püreli veya kıymalı içle harç yapın. Her bir yap­rağın üzerine ceviz büyüklüğünde harç koyup yaprağı yuvarlak şekilde sıkıca sarın. Top şeklindeki bu küçük lahana dolmaları büyük dilimli et yemeklerinde garnitür olarak kullanılır.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here