Flaman Usulu Kirmizi Lahana Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

14 Ekim 2013 Pazartesi

demo-image

Flaman Usulu Kirmizi Lahana Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-sebze-yemekleri-kirmizi-lahana-yemegi-tarifi


MALZEMELER : 
  • 1 adet kırmızı lahana
  • Tuz
  • Biber
  • Sirke
  • Yağ
  • 3 ekşi elma




FLAMAN USULÜ KIRMIZI LAHANA HAZIRLANIŞI : 
Lahanayı dört parçaya ayırıp yıkayın. Kalın damarlarını çıkarın ve ince ince kıyın. Tuz ve biber serpip birkaç damla sirke koyun. Toprak bir kaba biraz yağ koyup lahanaları yerleştirin. Kapağını kapatıp hafif ateşte pişirmeye başlayın. Dörtte üç oranında pişince so­yulmuş ve ufak dilimlere ayrılmış üç ekşi elma katın, bir kaşık dolusu şeker ekleyin. Pişirmeye devam edin.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *