Kremali Sebze Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

13 Ekim 2013 Pazar

demo-image

Kremali Sebze Corbasi Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-corba-tarifleri-kremali-sebze-corbasi-tarifi

MALZEMELER : 

  • 1 adet küçük boy lahana, 
  • 2 adet havuç, 
  • 2 adet iri patates, 
  • 2 adet pırasa, 
  • 1 diş sarımsak, 
  • 1 adet şalgam, 
  • 1 çorba kaşığı margarin, 
  • 1 çay bardağı dolusu krema.


KREMALI SEBZE ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Pırasaların yeşil kısımlarını, havuçları, patatesleri, şal­gamı iri iri doğrayıp 6 su bardağı su ile kaynatın, kaynatma işlemini 1 saat sürdürün. Bu zaman zarfında küçük küçük ince ince doğradığınız lahanaları kaynar su içinde bekleti­niz. Yumuşayan lahanaları 1 saat sonra tencereye ilave edin, bir diş sarmısağı da koyarak tekrar bütün malzemeyi 25 dakika kaynatın. Yemeği ocaktan indirdikten sonra süzgeç­ten geçirin, püre haline gelen bu karışımı krema ve marga­rin ile karıştırıp servis yapın, arzu ederseniz, çorbanın üze­rini kızartılmış ekmek parçaları ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *