Koy Usulu Karnabahar Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Ekim 2013 Pazartesi

Koy Usulu Karnabahar Tarifi

mayonezli karnabahar



MALZEMELER : 

  • 1 küçük karnabahar, 
  • 1 parça bayat ekmek, 
  • 3 diş sarımsak, 
  • 1 yumurta,
  • 1 bardak zeytinyağ, 
  • mayonez.





KÖY USULÜ KARNABAHAR HAZIRLANIŞI : 
Bir karnabaharın tüm sert yapraklarını kopartın, yıkayın, bütün olarak tuzlu kay­nar suya batırın ve sirkeye batırılmış 1 parça bayat ekmek ilave edin. Bu, karnabaharların kötü kokusunu alacaktır. 20 dakika pişirdikten sonra şeklini bozma­dan karnabaharı bir tabağa alın ve sarımsağı 1 yumurta sarısı ve zeytinyağ, tuz ile hazırlanmış bir mayonezle servis yapın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages