Koy Usulu Karnabahar Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

14 Ekim 2013 Pazartesi

demo-image

Koy Usulu Karnabahar Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-sebze-yemekleri-koy-usulu-karnabahar-tarifi



MALZEMELER : 

  • 1 küçük karnabahar, 
  • 1 parça bayat ekmek, 
  • 3 diş sarımsak, 
  • 1 yumurta,
  • 1 bardak zeytinyağ, 
  • mayonez.





KÖY USULÜ KARNABAHAR HAZIRLANIŞI : 
Bir karnabaharın tüm sert yapraklarını kopartın, yıkayın, bütün olarak tuzlu kay­nar suya batırın ve sirkeye batırılmış 1 parça bayat ekmek ilave edin. Bu, karnabaharların kötü kokusunu alacaktır. 20 dakika pişirdikten sonra şeklini bozma­dan karnabaharı bir tabağa alın ve sarımsağı 1 yumurta sarısı ve zeytinyağ, tuz ile hazırlanmış bir mayonezle servis yapın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *