Jambonlu Bezelye Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Ekim 2013 Pazartesi

Jambonlu Bezelye Tarifi

jambonlu bezelye


MALZEMELER : 
  • 1 adet soğan
  • 125 gr. çiğ jambon
  • 1 kilo taze bezelye
  • 1 çorba kaşığı un
  • 1,5 su bardağı su
  •  tuz, şeker
  •  sebze buketi 



JAMBONLU BEZELYE HAZIRLANIŞI :
Yağda parçalara bölünmüş orta büyük­lükte bir soğanı ve 125 gr. çiğ jambonu karıştırınız. Bir kilo taze bezelye ilave ediniz. Bir çorba kaşığı un ekleyip karınız ve bir kaç dakika ateşte tutunuz. 1,5 su bardağı su koyup tuz, şeker ve sebze buketi ile 45-50 dakika pişiriniz. Sebze bu­ketini alıp sununuz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here