Italyan Usulü Irmik Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

13 Ekim 2013 Pazar

demo-image

Italyan Usulü Irmik Corbasi Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-corba-tarifleri-italyan-usulu-irmik-corbasi-tarifi



MALZEMELER : 

  • 1 çorba kaşığı mar­garin, 
  • 1 kahve fincanı peynir rendesi, 
  • 2 yumurta, 
  • 6 su bardağı sığır buyyonu, 
  • 5 çorba kaşığı dolusu irmik, 
  • Tuz.




İTALYAN USULÜ İRMİK ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Margarin ile birlikte rendelen­miş peyniri çırpın. Karıştırarak içi­ne yumurtaların sarılarını ilave edin, sonra sırası ile iyice çırptığınız yu­murtaların beyazlarını, tuzu ve irmi­ği ilave edin. Sığır buyyonunu kay­natın, irmikli malzemeyi kaşık yar­dımı ile şekillendirip buyyonun içi­ne atın ve 10 dakika kaynatın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *