Italyan Usulü Irmik Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2013 Pazar

Italyan Usulü Irmik Corbasi Tarifi

italyan usulü irmik çorbası



MALZEMELER : 

  • 1 çorba kaşığı mar­garin, 
  • 1 kahve fincanı peynir rendesi, 
  • 2 yumurta, 
  • 6 su bardağı sığır buyyonu, 
  • 5 çorba kaşığı dolusu irmik, 
  • Tuz.




İTALYAN USULÜ İRMİK ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Margarin ile birlikte rendelen­miş peyniri çırpın. Karıştırarak içi­ne yumurtaların sarılarını ilave edin, sonra sırası ile iyice çırptığınız yu­murtaların beyazlarını, tuzu ve irmi­ği ilave edin. Sığır buyyonunu kay­natın, irmikli malzemeyi kaşık yar­dımı ile şekillendirip buyyonun içi­ne atın ve 10 dakika kaynatın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here