Italyan Usulu Enginar Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Ekim 2013 Salı

Italyan Usulu Enginar Tarifi

İtalyan usulü enginar tarifi
İTALYAN USULÜ ENGİNAR HAZIRLANIŞI:
Orta boy ve yumuşak enginarların uçlarını hafifçe kırpın, içlerini oyun ve kaynar suda biraz haşlayın. Sonra süzüp içini şu karışımla doldurun:

 Kıyılmış ekmek içi, sarımsak, kapari ve maydanoz, tuz, biber. Yağlanmış bir tavaya enginar­ları birbirine bitişik şekilde yerleştirin. Bol miktarda zeytinyağı ekleyin ve tuz­layın. Üstü açık olarak, sık sık ıslatmak suretiyle fırında pişirin. Piştikten sonra yaprakların uçları kıtır kıtır olmalıdır. Yuvarlak bir tabağa dizip kendi yağından koyun.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here