Italyan Usulu Enginar Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

15 Ekim 2013 Salı

demo-image

Italyan Usulu Enginar Tarifi

Responsive Ads Here
Italyan-usulu-enginar-tarifi
İTALYAN USULÜ ENGİNAR HAZIRLANIŞI:
Orta boy ve yumuşak enginarların uçlarını hafifçe kırpın, içlerini oyun ve kaynar suda biraz haşlayın. Sonra süzüp içini şu karışımla doldurun:

 Kıyılmış ekmek içi, sarımsak, kapari ve maydanoz, tuz, biber. Yağlanmış bir tavaya enginar­ları birbirine bitişik şekilde yerleştirin. Bol miktarda zeytinyağı ekleyin ve tuz­layın. Üstü açık olarak, sık sık ıslatmak suretiyle fırında pişirin. Piştikten sonra yaprakların uçları kıtır kıtır olmalıdır. Yuvarlak bir tabağa dizip kendi yağından koyun.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *