Clamart Enginar Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Ekim 2013 Salı

Clamart Enginar Tarifi

clamart enginar






CLAMART ENGİNAR HAZIRLANIŞI : 
12 tane yeni çıkmış enginarlardan çok ufak olanlarını ayıklayın ve iyice yağ­lanmış (margarinle) tavaya yerleştirin. 2 bardak taze bezelye ve 2 marulun göbe­ğini kıyılmış olarak ekleyin. Tuz ve şe­ker serpin. 3 kaşık su ilave edip üstü ka­palı olarak hafif ateşte kaynatın. Son anda bir kaşık taze tereyağı katın. Sebze taba­ğına dizin. Bu sebzeler nazik ve dayanık­sız olduklarından içinde pişirildikleri kap­ta da servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here