Ispanak Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2013 Pazar

Ispanak Corbasi Tarifi

ıspanak çorbası



MALZEMELER : 

  • 750 gr ıspanak, 
  • 1 çorba kaşığı dolusu marga­rin, 
  • 2 yumurta, 
  • 2 çorba kaşığı rende peynir, 
  • 6 bardak sığır buyyon.





ISPANAK ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Ispanakları ayıklayıp yıkadıktan sonra bir tencerede içine su koymadan kendi buharıyla pişirin, yumuşamaya başladıklarında tencereden çıkartın ve iri iri doğrayın baş­ka bir tencerede kızdırdığınız yağın içine ıspanakları atın ve kavurun, diğer yanda 2 yumurtayı rende peynir ile çır­pın, tuz ve biber de ilave edip ıspanaklara karıştırın, sonra bu karışımı ocağın üzerinde kaynamakta olan 6 bardak buyyonun içine atın. Tencerenin ağzını kapatın ve çorba koyulaşıncaya kadar bekleyin. Servis sırasında her çorba kasesine kızarmış ekmek parçaları koyun ve çorbayı ren­de peynir ile birlikte servis yapın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here