Ev Hanimi Usulu Dana Pirzolasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Ev Hanimi Usulu Dana Pirzolasi Tarifi

Ev hanımı usulü dana pirzolası


MALZEMELER : 

  • Dana pirzolası
  • Tereyağı
  • 6 adet parçalanmış jambon yağı 
  • 6 adet prçalanmış ufak soğan
  • Kuşbaşı doğranmış patates
  • 3 kaşık koyultulmuş et suyu



EV HANIMI USULÜ DANA PİRZLOASI HAZIRLANIŞI : 
Dana pirzolasını biraz kalınca kesi­niz ve tuzlayıp karabiber ekiniz. Sonra bir güveçte tereyağ ile her iki tarafı kızarıncaya kadar kavurunuz. 6 adet aklanmış (kaynar suya batırılmış ve çıkarılmış) ve tereyağda kavrulmuş jambon yağı parça­ları, 6 adet ufak ve kavrulmuş soğan (ar­pacık soğanı) ve bir düzine tereyağda kı­zartılmış ufak yeni mahsul patates veya aynı miktarda kuşbaşı doğranmış patates ilave ediniz. Hafif ateşte yavaşça fırında pişiriniz. Son anda 3 kaşık koyultulmuş et suyu ilave ediniz. Pişirdiğiniz güvecin içinde servisi yapınız.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages