Eski Usulde Dana Pirzolasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Eski Usulde Dana Pirzolasi Tarifi

MALZEMELER : 

  • Dana eti
  • Beyaz şarapta ıslatılmış ve krema ile inceltil­miş tavuk suyu
  • Beşamel sosu
  • Horoz böbreği
  • Horoz ibiği
  • Dana eti sosu
  • Yarı taze krema
  • Tereyağı


ESKİ USÜLDEN DANA PİRZOLASI HAZIRLANIŞI : 
Pirzolayı, rengini döndürmeden tereya­ğında pişirin. Yuvarlak servis tabağına alın. Beyaz şarapta ıslatılmış ve krema ile inceltil­miş tavuk suyu ile yapılmış Beşamel sosuna konmuş mantar, horoz böbreği ve horoz ibi­ği ile dana ödeni ile garnitür yapın. Pirzola­nın suyuna beyaz şarap yarı koyu renk dana eti sosu, yarı taze krema, tereyağ ekleyin, su­yunu çektirin ve pirzolanın üstüne dökün.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here