Eski Usulde Dana Pirzolasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Eski Usulde Dana Pirzolasi Tarifi

MALZEMELER : 

  • Dana eti
  • Beyaz şarapta ıslatılmış ve krema ile inceltil­miş tavuk suyu
  • Beşamel sosu
  • Horoz böbreği
  • Horoz ibiği
  • Dana eti sosu
  • Yarı taze krema
  • Tereyağı


ESKİ USÜLDEN DANA PİRZOLASI HAZIRLANIŞI : 
Pirzolayı, rengini döndürmeden tereya­ğında pişirin. Yuvarlak servis tabağına alın. Beyaz şarapta ıslatılmış ve krema ile inceltil­miş tavuk suyu ile yapılmış Beşamel sosuna konmuş mantar, horoz böbreği ve horoz ibi­ği ile dana ödeni ile garnitür yapın. Pirzola­nın suyuna beyaz şarap yarı koyu renk dana eti sosu, yarı taze krema, tereyağ ekleyin, su­yunu çektirin ve pirzolanın üstüne dökün.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages