Elmasiye Kumesi Hayvanlari Eti Sarmasi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Elmasiye Kumesi Hayvanlari Eti Sarmasi





MALZEMELER : 

  • Yeterli miktarda kemikleri çıkarılmış butlar
  • Butların içini doldurmak için harç






ELMASİYE KÜMESİ HAYVANLARI ETİ SARMASI HAZIRLANIŞI : 
Kümes hayvanlarının butları ile hazırlanan ufa­cık sarmalardır. Bu hayvanların kanat ve derileriyle diğer kısımlar başka yemeklerde kullanıldığı tak­dirde butlarla ufacık sarmalar hazırlanabilir. Bu but­ların kemikleri çıkarılır ve içleri tavuk eti sarması ta­rifinde belirtilen harç ile doldurulur. Buğuda pişiri­lir, beyaz veya koyu olarak isteğe göre ve jöle ile kaplandıktan sonra yine aynı tarifte izah edildiği şekilde garnitürler ilave ederek süslenir. Bazen bu sar­malara paça şekli verilir ve bu takdirde bu ye­meğin adına Değişik Piliç Paçası Sarması denir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages