Elmasiye Kumesi Hayvanlari Eti Sarmasi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Elmasiye Kumesi Hayvanlari Eti Sarmasi





MALZEMELER : 

  • Yeterli miktarda kemikleri çıkarılmış butlar
  • Butların içini doldurmak için harç






ELMASİYE KÜMESİ HAYVANLARI ETİ SARMASI HAZIRLANIŞI : 
Kümes hayvanlarının butları ile hazırlanan ufa­cık sarmalardır. Bu hayvanların kanat ve derileriyle diğer kısımlar başka yemeklerde kullanıldığı tak­dirde butlarla ufacık sarmalar hazırlanabilir. Bu but­ların kemikleri çıkarılır ve içleri tavuk eti sarması ta­rifinde belirtilen harç ile doldurulur. Buğuda pişiri­lir, beyaz veya koyu olarak isteğe göre ve jöle ile kaplandıktan sonra yine aynı tarifte izah edildiği şekilde garnitürler ilave ederek süslenir. Bazen bu sar­malara paça şekli verilir ve bu takdirde bu ye­meğin adına Değişik Piliç Paçası Sarması denir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here