Elci Hanim Usulu Kanat Yemegi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Elci Hanim Usulu Kanat Yemegi



ELÇİ HANIM USULÜ KANAT YEMEĞİ İÇİN MALZEMELER
  • Herhangi bir kümes hayvanı kanatı
  • Tereyağı
  • Herhangi bir kümes hayvanı ciğeri
  • Horoz böbreği
  • Horoz ibriği
  • Süslemek için yeterli miktarda zeytin
  • Süslemek için yeterli miktarda yer mantarı
  • Et Suyu
  • Şarap





ELÇİ HANIM USULÜ KANAT YEMEĞİ HAZIRLANIŞI : 
İlk olarak kanatları tereyağında kızartınız. Servis tabağına yerleştiriniz ve tereyağında kızartılmış kümes hayvanı ciğeri ve horoz böbrek ve ibrikleriyle zeytinle işlenmiş yer mantarı dilimleriyle süsleyiniz. Tava­daki et suyu ile hazırlanmış ve şarapla koyulaştırıl­mış dana eti suyu sosu ile karıştırılmış bir sosla üst­lerini kaplayınız. Ve sonra kanatların üstüne kümes hayvanının fileminyonlarını, yer mantarları ile zenginleştirilmiş olarak oturtup servis yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here