Elci Hanim Usulu Kanat Yemegi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Elci Hanim Usulu Kanat Yemegi



ELÇİ HANIM USULÜ KANAT YEMEĞİ İÇİN MALZEMELER
  • Herhangi bir kümes hayvanı kanatı
  • Tereyağı
  • Herhangi bir kümes hayvanı ciğeri
  • Horoz böbreği
  • Horoz ibriği
  • Süslemek için yeterli miktarda zeytin
  • Süslemek için yeterli miktarda yer mantarı
  • Et Suyu
  • Şarap





ELÇİ HANIM USULÜ KANAT YEMEĞİ HAZIRLANIŞI : 
İlk olarak kanatları tereyağında kızartınız. Servis tabağına yerleştiriniz ve tereyağında kızartılmış kümes hayvanı ciğeri ve horoz böbrek ve ibrikleriyle zeytinle işlenmiş yer mantarı dilimleriyle süsleyiniz. Tava­daki et suyu ile hazırlanmış ve şarapla koyulaştırıl­mış dana eti suyu sosu ile karıştırılmış bir sosla üst­lerini kaplayınız. Ve sonra kanatların üstüne kümes hayvanının fileminyonlarını, yer mantarları ile zenginleştirilmiş olarak oturtup servis yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages