Albufera Usulu Pilic Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Albufera Usulu Pilic Tarifi

albufera soslu piliç tarifi
MALZEMELER : 
  • 1 adet semiz piliç
  • Beyaz et suyu
  • Pilav
  • Yer mantarı
  • Kaz ciğeri kıyması
  • Beyaz et suyu veya sos
  • 8 adet tartölet

Süslemek İçin : 

  • Yuvarlak köfteler
  • Horoz böbreği
  • Yuvarlak top şeklinde yer mantarı 
  • Albufera Sosu



ALBUFERA USULÜ PİLİÇ HAZIRLANIŞI : 
Bir semiz pilici beyaz et suyu ile yarı çiğ bıra­karak pişirilen pilav ve onunla karıştırılmış bir yer mantarı ve kaz ciğeri karışımı kıyması ile dol­durunuz. Beyaz et suyu veya sos ile haşlayınız. Ser­vis tabağına yerleştirip etrafını tartöletlerle süsle­yiniz. Bu 8 adet tartölet beyaz sosta pişirilmiş olup içine ufak kümes hayvanı etinden yapılmış köfteler, horoz böbreği, yuvarlak top şeklinde yer mantarı ve ufak mantarlardan oluşmuş ve Sos Albufera ile iş­lenmiş garnitürlerle doldurunuz. Sonra hepsini Sos Albufera ile kaplayıp servisini yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here