Albufera Usulu Pilic Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Albufera Usulu Pilic Tarifi

albufera soslu piliç tarifi
MALZEMELER : 
  • 1 adet semiz piliç
  • Beyaz et suyu
  • Pilav
  • Yer mantarı
  • Kaz ciğeri kıyması
  • Beyaz et suyu veya sos
  • 8 adet tartölet

Süslemek İçin : 

  • Yuvarlak köfteler
  • Horoz böbreği
  • Yuvarlak top şeklinde yer mantarı 
  • Albufera Sosu



ALBUFERA USULÜ PİLİÇ HAZIRLANIŞI : 
Bir semiz pilici beyaz et suyu ile yarı çiğ bıra­karak pişirilen pilav ve onunla karıştırılmış bir yer mantarı ve kaz ciğeri karışımı kıyması ile dol­durunuz. Beyaz et suyu veya sos ile haşlayınız. Ser­vis tabağına yerleştirip etrafını tartöletlerle süsle­yiniz. Bu 8 adet tartölet beyaz sosta pişirilmiş olup içine ufak kümes hayvanı etinden yapılmış köfteler, horoz böbreği, yuvarlak top şeklinde yer mantarı ve ufak mantarlardan oluşmuş ve Sos Albufera ile iş­lenmiş garnitürlerle doldurunuz. Sonra hepsini Sos Albufera ile kaplayıp servisini yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages