Aleksandra Usulu Pilic Sote Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Ekim 2013 Perşembe

Aleksandra Usulu Pilic Sote Tarifi


kuşkonmazlı piliç sote
MALZEMELER :
  • Piliç
  • Tereyağı
  • 1 bardak et suyu
  • Kremalı tavuk suyu sosu
  • 2 kaşık krema
  • 3 kaşık tereyağı
  • Kuşkonmaz uçları
 
 
 
 
ALEKSANDRA USULÜ PİLİÇ SOTE HAZIRLANIŞI :
Pilici beyaz olarak tereyağda sote yapınız. Bir bardak beyaz etsuyu ile ılıtınız ve koyulaştırınız. Bir desilitre kremalı tavuk suyu sosu ile ıslatınız. 2 kaşık krema ile ve 3 kaşık tereyağ ile tamamlayınız ve sosu süzgeçten geçiriniz. Pilici yuvarlak bir servis tabağına yerleştiriniz ve garnitür olarak tereyağda çevrilmiş kuşkonmaz uçları ile süsleyip sos ile kaplayınız.
Afiyet Olsun..


     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here