Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

4 Eylül 2013 Çarşamba

demo-image

Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Nasıl Yapılır

Responsive Ads Here
kabak-karniyarik
kabak-karniyarik
Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Nasıl Yapılır, Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Tarifi Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Nasıl Yapılır Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Pişirmek, Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Tarifleri, Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Nasıl Pişirilir, Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Pişirmek, Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Oktay Usta Tarifleri, Yoğurtlu Kabak Karnıyarık Malzemeleri.



Yoğurtlu Kabak Karnıyarık

Malzemeleri:


  • 1 kg kabak

  • 300 gr kıyma

  • 2 adet kuru soğan

  • 2 adet domates

  • 1/2 demet dereotu

  • 1/2 demet maydanoz

  • 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ

  • 1 kase yoğurt

  • 2-3 diş sarımsak

  • Pulbiber

  • Tuz

Sos İçin:


  • Tereyağ

  • Pulbiber

Yapılışı:

Tavayı ocağa koyup yağı, yemeklik doğradığımız kurusoğanları, kıymayı ilave edip soteliyoruz.

Domatesin kabuklarını soyup kuş başı doğrayıp kıymaya ilave ediyoruz.

Pulbiberi, tuzu, dereotunu, maydanozunu katıp hepsini karıştırıp ocağın altını kapatıyoruz.

Kabakları uzunlamasına ortadan ikiye kesiyoruz.

Tencereye su koyup kaynatıyoruz. Tuz atıyoruz.

Kabakları tuzlu suda haşlıyoruz.

Borcama dizip içlerini kıymalı harçtan koyuyoruz.

Üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz.

Diğer tarafta tavaya tereyağını eritip pulbiberi ilave edip sos hazırlıyoruz.

Hazırladığımız sosu yoğurdun üzerine gezdirip servis yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *