Pratik Talas Kebabı Tarifi
Mutfak: Türk Süre:
MALZEMELER
Milföy Hamuru Için:
2 1/4 Su Bardagi Un
1 Yumurta
1 Tatli Kasigi Tuz
1 Tatli Kasigi Sirke
1 Tatli Kasigi Tereyagi
1/2 Su Bardagina Yakin Su
9 Çorba Kasigi Margarin Yada Tereyagi
Hamuru Açarken Kullanmak Için: 1/4 Su Bardagi Su
Börek Harci Için:
1/2 Kg Kol Veya But Kismindan Kemiksiz Ve Yagsiz Koyun Eti
1 Orta Boy Sogan
1 Çorba Kasigina Yakin Tereyagi Yada Margarin
1 Çay Kasigi Tuz
1 Tatli Kasigi Domates Salçasi
1 Su Bardagi Su
1 Tatli Kasigi Toz Seker
1 Çay Kasigi Kuru Nane
YAPILIŞ TARİFİ
Etlerin sinirli kismini temizleyin,incecik seritler halinde kesin.Bu seritleri 4 cm.boyunda dograyin.Tencerede tereyagini eritin.Dörde bölüp ince ince dogradiginiz soganlar içinde hafif pembelestirin.Tuzunu ekleyin,soganlari öldürün ve etleri koyun.Kapagini kapatip kisik ateste arasira karistirin.Et suyunu verip çekinceye kadar pisirin.
Salçayi ardindan da suyu ve toz sekeri koyun.Altini kisip yaklasik 1-1,5 saat pisirin.Etler iyice pisince suyunu süzün.Bu suyu bir kenarda saklayin.Eti genis bir kaba alin.Üzerine nane serpin,sogumaya birakin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
Post Top Ad
Responsive Ads Here
24 Eylül 2013 Salı
Talas Kebabi Pratik Tarifi
Tags
# KEBABI
# Talas
# talas böreği
# talas kebabı
# tarifi
# yemek
Share This
About HikmetSütlüce
yemek
Etiketler:
KEBABI,
Talas,
talas böreği,
talas kebabı,
tarifi,
yemek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder