Evde Kagit Kebabi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Eylül 2013 Salı

Evde Kagit Kebabi Tarifi

Lezzet Durağı Kağıt Kebabı Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 30dk
MALZEMELER
1 Çorba Kasigi Tereyagi 150 gr Kusbasi Et 1 Adet Sogan
1 Dis Sarmisak
2 Adet Domates 1 Çay Kasigi Kekik Tuz Yagli Kagit
YAPILIŞ TARİFİ
Öncelikle 1 çorba kasigi tereyagini tencerede eritin.Içine aldiginiz eti iyice kavurun.Et önce su birakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir. Suyunu çekince yemeklik dogranmis sogan ve dövülmüs sarmisagi da ekleyip,karistirin. Birkaç dk daha kavurup,küp dogranmis domatesi ilave edin ve altini kapatin.1 çay kasigi kekigi ve tuzu ekleyin. Yagli kagida sarin.Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dak daha tutun.Firindan alinca,üzerindeki kagidi hafifçe yirtin. Dilerseniz ince kiyilmis maydanozla süsleyip,servis yapin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages