Kolay Simit Kebabı Et Yemek Tarifi
Mutfak: Türk
Süre:
MALZEMELER
400 gr. Orta Yagli Kiyma
200 gr. Köftelik Bulgur
3 Dis Sarmisak
1/2 Çay Kasigi Pulbiber
1 Tatli Kasigi Nane
1 Bas Kuru Sogan
1/2 Çay Kasigi Karabiber
30 gr. Çam Fistigi
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Bulguru ayiklayip, yikayin. Yumusayincaya kadar ilik suda bekletin. Yumusayan bulgur soguduktan sonra kiymanin üzerine bosaltin.
Sarmisaklari iyice dövün. Soganlari rendeleyin, suyunu süzün. Diger baharaflarla birlikte bütün bu malzemeleri kıyma ve bulgurla karistirin.
En son dolma fistigini ekleyerek karistirin. Ceviz büyüklügünde köfteler kopararak sislere takin ve kömür atesinde pisirin.
Post Top Ad
24 Eylül 2013 Salı

Simit Kebabi Kolay Ev Yemek Tarifleri
Etiketler
# et yemekleri
# KEBABI
# Simit
# tarifi
# yemek
Share This
Kim? HikmetSütlüce
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Woow Ramazan Oruç Piliç Kebabi Tarifi Özel 2017
UnknownMayıs 26, 2017Tadina Doyum Olmayan Sac Kavurma Tarifi
UnknownSubat 04, 2014Evde Yayla Çorba Yemek Tarifi Resimli
UnknownSubat 01, 2014
Etiketler:
et yemekleri,
KEBABI,
Simit,
tarifi,
yemek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder