Milföylü Kurabiye Tatlısı Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Eylül 2013 Pazartesi

Milföylü Kurabiye Tatlısı Tarifi


Milföylü Kurabiye Tatlısı Tarifi


Malzemeler;



  • 8 adet milföy karesi 

  • 1 su bardağı şeker 

  • 1 tatlı kaşığı tarçın 

  • 1 çay bardağı kıyılmış ceviz 

  • 1 yumurta akı 


Önceden buzluktan çıkarttığınız milföyler yumuşadıktan sonra uzun bir şekil alacak şekilde açın.  Bir kabın içinde yumurta akını, cevizi ve şekeri çırpın. Bu karışımı hamurun üzerine sürüp hamuru rulo şeklinde sarın. Dilim dilim doğrayın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında 20 dakika pişirip fırından alın. Çıkartır çıkartmaz hemen üzerilerine toz şeker serpin. Biraz soğumaya bırakın. Kıtır kıtır afiyetle ikram edin.

Milföylü kurabiye tatlısı hazır afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here