Ezme Sos Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Eylül 2013 Pazartesi

Ezme Sos Tarifi


Ezme Sos Tarifi

Malzemeler;



  • 4 adet orta boy domates 

  • 1/2 tatlı kaşığı tuz 

  • 1/2 tatlı kaşığı tereyağı 

  • 1/2 çay fincanı berrak et suyu (veya tavuk suyu) 

  • 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış soğan 


Domatesi hazırlayıp ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırıp Soğanı ilave edin 1 dakika kavurun.
Domatesi ve tuzu ilave ederek 2 dakika daha kavurup et suyunu ilave ediniz ve ağır ateşte 10 dakika pişirip, kebaplarda kullanmak için saklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here