Sucuk Siyah gözlü Peas ( Sucuklu Tane Börülce ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Sucuk Siyah gözlü Peas ( Sucuklu Tane Börülce )

Soğuk hava alır, daha çok fasulye ve tahıllar ile pişirin. Bu Orta Anadolu'dan bir, hearthy baharatlı ve oryantal ısınma güveç olduğunu. Ben taze börülce bulmak şanslıydım, ama kuru siyah-eyeds başlamak veya konserve bezelye kullanabilirsiniz

Sucuk Siyah gözlü Peas ( Sucuklu Tane Börülce )
Sucuk Ortadoğu sığır sosis çeşitli baharatlarla kurutulur siyah biber, kimyon, sarımsak, kırmızı biber, vb Ortadoğu mağazalarında sucuk bulabilirsiniz

1. / £ 2 börülce
1/2 veya 1/3 suçuk 2 yemek kaşığı tereyağı
1 soğan,
/ a>, dilimlenmiş sarımsak 2-3 diş, dilimlenmiş
1 tatlı kaşığı kimyon tohumu
1 çay kaşığı şeker
4-5 domates, soyulmuş ve
1 su bardağı kıyılmış maydanoz
tuz ve biber doğranmış



























-Isı tereyağı. Soğan, sarımsak, sucuk, şeker ve kimyon tohumu ilave edin. Soğan yumuşatılmış kadar 3-4 dakika pişirin.
-Ekle domates, tuz ve karabiber. (isteğe bağlı eklenti pul biber) 2-3 dakika Cook
. Börülce-ekleyin. Bezelye örtecek kadar su ekleyin.
-Eğer bir toprak ile başladı, 40-45 dakika 375 F kapak ve fırında.
-, kapak ve düşük pişirin için yarım saat.
-sonra kapatarak, kıyılmış maydanoz ekleyin.
-servis yapın.

maydanoz en ferahlatıcı güç için, güveç için Haftasonu Herb Blog kurulmuş ve bir Kalyn tarafından bu hafta barındırılan Kalyn en Mutfak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here