Sucuk Siyah gözlü Peas ( Sucuklu Tane Börülce ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Sucuk Siyah gözlü Peas ( Sucuklu Tane Börülce )

Soğuk hava alır, daha çok fasulye ve tahıllar ile pişirin. Bu Orta Anadolu'dan bir, hearthy baharatlı ve oryantal ısınma güveç olduğunu. Ben taze börülce bulmak şanslıydım, ama kuru siyah-eyeds başlamak veya konserve bezelye kullanabilirsiniz

Sucuk Siyah gözlü Peas ( Sucuklu Tane Börülce )
Sucuk Ortadoğu sığır sosis çeşitli baharatlarla kurutulur siyah biber, kimyon, sarımsak, kırmızı biber, vb Ortadoğu mağazalarında sucuk bulabilirsiniz

1. / £ 2 börülce
1/2 veya 1/3 suçuk 2 yemek kaşığı tereyağı
1 soğan,
/ a>, dilimlenmiş sarımsak 2-3 diş, dilimlenmiş
1 tatlı kaşığı kimyon tohumu
1 çay kaşığı şeker
4-5 domates, soyulmuş ve
1 su bardağı kıyılmış maydanoz
tuz ve biber doğranmış



























-Isı tereyağı. Soğan, sarımsak, sucuk, şeker ve kimyon tohumu ilave edin. Soğan yumuşatılmış kadar 3-4 dakika pişirin.
-Ekle domates, tuz ve karabiber. (isteğe bağlı eklenti pul biber) 2-3 dakika Cook
. Börülce-ekleyin. Bezelye örtecek kadar su ekleyin.
-Eğer bir toprak ile başladı, 40-45 dakika 375 F kapak ve fırında.
-, kapak ve düşük pişirin için yarım saat.
-sonra kapatarak, kıyılmış maydanoz ekleyin.
-servis yapın.

maydanoz en ferahlatıcı güç için, güveç için Haftasonu Herb Blog kurulmuş ve bir Kalyn tarafından bu hafta barındırılan Kalyn en Mutfak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages