Enginar Kalbi ve Kuzu Yahni ( Kuzu Etli Enginar ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Enginar Kalbi ve Kuzu Yahni ( Kuzu Etli Enginar )

Enginar Kalbi ve Kuzu Yahni ( Kuzu Etli Enginar ) Enginar ve kuzu güveç Türk ve Yunanlılar yıldır birlikte yaşayan Türkiye'nin, batı Ege kesiminde çok yaygın bir yemektir. Orijinal tarifi enginar kalbi, kuzu, soğan, ve, tüm dereotu en önemli gerektirir. Ancak, ben sadece enginar ve çok ağır olmak kuzu karışımı bulmak, bu yüzden havuç Eleştiri yeşil bezelye ekleyerek tarifi değiştirilmiş

.
























hizmet vermektedir 4 -6

halinde kesilmiş 1 £ kuzu
küçük 8-10 veya 4-6 büyük soyulmuş enginar kalbi, 4-6 adet
1 orta boy soğan, yarım
1 £ taze yeşil bezelye mermi veya 1 doğranmış
2 havuç, doğranmış yeşil bezelye yapabilirsiniz
1/2 demet dereotu, 1/4 bardak zeytinyağı veya 4 yemek kaşığı tereyağı
1 1/2 çorba kaşığı un
suyu doğranmış /> 1 tatlı kaşığı şeker
su
tuz
limon suyu ile bir kapta
-ıslatın doğranmış enginar kalbi Eğer yemek kadar onları . Aksi halde kararır.
-Isı zeytinyağı veya tereyağı geniş bir tencerede ve kuzu ekleyin. Her yan.
-Ekle soğan ve havuç pişmiş kadar birkaç dakika için karıştırın. Soğan yumuşatılmış kadar karıştırın. Unu ekleyin ve bir dakika boyunca karıştırın.
-Ekle enginar, bezelye, limon suyu, şeker ve tuz. Ancak sebze kapsayacak şekilde su ekleyin.
-Ekle dereotu düşük üzerinde kaynamaya sonra kaynamaya />-getirin, ve.
-servis .

enginar ve dereotu ahenkli dostluk ile, tarifi için Hafta Sonu Herb Blog , tarafından kurulan Kalyn ve Pille tarafından bu hafta ev sahipliği yaptı Nami Nami


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here