.
hizmet vermektedir 4 -6
halinde kesilmiş 1 £ kuzu
küçük 8-10 veya 4-6 büyük soyulmuş enginar kalbi, 4-6 adet
1 orta boy soğan, yarım
1 £ taze yeşil bezelye mermi veya 1 doğranmış
2 havuç, doğranmış yeşil bezelye yapabilirsiniz
1/2 demet dereotu, 1/4 bardak zeytinyağı veya 4 yemek kaşığı tereyağı
1 1/2 çorba kaşığı un
suyu doğranmış /> 1 tatlı kaşığı şeker
su
tuz
limon suyu ile bir kapta
-ıslatın doğranmış enginar kalbi Eğer yemek kadar onları . Aksi halde kararır.
-Isı zeytinyağı veya tereyağı geniş bir tencerede ve kuzu ekleyin. Her yan.
-Ekle soğan ve havuç pişmiş kadar birkaç dakika için karıştırın. Soğan yumuşatılmış kadar karıştırın. Unu ekleyin ve bir dakika boyunca karıştırın.
-Ekle enginar, bezelye, limon suyu, şeker ve tuz. Ancak sebze kapsayacak şekilde su ekleyin.
-Ekle dereotu düşük üzerinde kaynamaya sonra kaynamaya />-getirin, ve.
-servis .
enginar ve dereotu ahenkli dostluk ile, tarifi için Hafta Sonu Herb Blog , tarafından kurulan Kalyn ve Pille tarafından bu hafta ev sahipliği yaptı Nami Nami
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder