Mükemmel kızartma tavuk yapmak nasıl - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Mükemmel kızartma tavuk yapmak nasıl


Bu yemek tarifleri LBD (küçük siyah elbise) 'dir. İki ya da aile için büyük rahatlık gıda yemek, ve sadece aksesuar (iki) değiştirerek şirket için o kadar elbise olabilir. Bu, repertuarında olması bellekten bilmeli bir reçetedir. Genellikle tadını çıkarmak için mükemmel bir ev pişmiş yemek var. Ben en az ayda bir kez olmak
. Mükemmel kızartma tavuk yapmak nasıl

Mükemmel Kızartma Tavuk
1 bütün tavuk, yaklaşık £ 4
1 limon, bir bıçakla her yerinden deldi
bir demet . taze otlar , seçiminizi (şarkı: maydanoz, adaçayı, biberiye ve kekik)
2 T yumuşak tereyağı
tuz ve karabiber


tavuk durulayın ve sakatat ve çanta kaldırmak, cildi kuru de
sayfalar limon ve otlar
Tuck altında kanat ve kafes (birlikte kravat) bacaklar (bazen kafes değil)
Rub ile kavite Tüm buter
tuz ve biber ile cömertçe serpin


Firini ile üzerinde cilt 425. Küçük bir kavurma tavada bir raf üzerinde tavuk koyun. Benim en sevdiğim döküm kavurma kullanın. 20 dakika kızartma, daha sonra 350 için ısı azaltmak ve kilo başına 15 dakika kavurun. A 4 kg tavuk bir saat yemek. Fırından çıkarın. Suları serbest bırakmak için bir kaşıkla limon bastırın. Eğer sos yapmak, ya da sadece pan meyve suları ile hizmet ederken 10 dakika bekletin. .
Sizin patates püresi için sos

bölmek ve hizmet tavada damlayan 2 T unu ekleyin. Yemek ve yaklaşık 2 dakika kahverengi izin karıştırın. 2 C su ve 1 ezilmiş tavuk bulyon küp ekleyin. Çırpıcı sürekli kalınlaştırmak kadar. Tat ve gerekirse daha fazla SP ekle
.


Mükemmel kızartma tavuk yapmak nasıl
Mükemmel kızartma tavuk yapmak nasıl



Mükemmel kızartma tavuk yapmak nasıl


Ayrıca iyi ile: son 45-60 dakika fırında
Fırında tatlı patates-patates koymak, açık ve
tereyağı ve kahverengi şeker
Yeşil taze sebze
veya
Patates püresi
Sırlı havuç
veya
Dolması-ihmal otlar ve limon ve 2C ile malzeme doldurma kaydedilir . Ben doldurma ev yapımı bir büyük bir parti yapmak ve geri kalanı dondurma dondurucu torbalarda 2C miktarlarda. Dondurucuda çanta ve yığın dümdüz


. For Two Tavuk Çorbası
tüm kemik ve karkas kaydedin ve orta stok pot koymak. 4-6C hakkında, üzerini örtecek kadar su ekleyin. Biraz tuz ekleyin ve en az bir saat için bir kaynamaya getirmek. Tüm kemikleri çıkarın ve doğranmış kereviz sapı, havuç, tuz, biber, hindistan cevizi bir tutam ekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. 1C erişte hakkında eklemek ve ek bir 10 dakika pişirin. Zevkinize baharat ayarlayın
.
Eğer sadece iki akşam yemeği için vardır varsa, artık çok olacak sandviç ertesi gün için tavuk. Ya da yapabilirsiniz make . Haşhaş Tavuk Salatası önceki sonrası, reçete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here