Bu yapmak için kolay bir tavuk yemeği . Eğer çıkıyor ise önceki gün bir araya koymak ya da yoğun bir gün olabilir . Yaklaşık 45-50 dakika 350 fırında pop . Ben sırlı havuç , taze yeşil sebze ya da basit bir salata ile hizmet etmek istiyorum. Ben ıspanak salatası bu kez ve şarap güzel bir şişe vardı . Ben , sadece ikimiz için yarısında tarifi kesti. Bu tarif 4-6 görev yapacak.
İsviçre tavuk Fırında
6 kemiksiz tavuk göğsü
İsviçre yetecek 6 dilim
sarımsak - tuz - biber combo
1. / 4 £ dilimlenmiş taze mantar
1 tavuk çorbası krem can
1/2 C beyaz şarap veya kuru şeri
2 C Pepperidge Farm Herb Deneyimli doldurma
1/2 çubuk tereyağı , yağlı 9x13 fırın kabına erimiş
Yeri tavuk . Sarımsak tuz ve karabiber serpin . Peynir, bir dilim her tavuk göğsü Top . Mantar ile üst . Çorba ve şarap birleştirin ve üzerine dökün . Eritilmiş tereyağı ve doldurma kırıntıları birleştirin ve üzerine yayıldı. Bake @ 350 45-50 dakika
keyfini çıkarın . !
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder