İsviçre Tavuk Bake - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

İsviçre Tavuk Bake


Bu yapmak için kolay bir tavuk yemeği . Eğer çıkıyor ise önceki gün bir araya koymak ya da yoğun bir gün olabilir . Yaklaşık 45-50 dakika 350 fırında pop . Ben sırlı havuç , taze yeşil sebze ya da basit bir salata ile hizmet etmek istiyorum. Ben ıspanak salatası bu kez ve şarap güzel bir şişe vardı . Ben , sadece ikimiz için yarısında tarifi kesti. Bu tarif 4-6 görev yapacak.



İsviçre tavuk Fırında
6 kemiksiz tavuk göğsü
İsviçre yetecek 6 dilim
sarımsak - tuz - biber combo
1. / 4 £ dilimlenmiş taze mantar
1 tavuk çorbası krem can
1/2 C beyaz şarap veya kuru şeri
2 C Pepperidge Farm Herb Deneyimli doldurma
1/2 çubuk tereyağı , yağlı 9x13 fırın kabına erimiş

Yeri tavuk . Sarımsak tuz ve karabiber serpin . Peynir, bir dilim her tavuk göğsü Top . Mantar ile üst . Çorba ve şarap birleştirin ve üzerine dökün . Eritilmiş tereyağı ve doldurma kırıntıları birleştirin ve üzerine yayıldı. Bake @ 350 45-50 dakika

keyfini çıkarın . !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here