Cathy Curry Chicken - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Cathy Curry Chicken


Benim iyi arkadaşım Cathy bu lezzetli bir yemek beni tanıştırdı , ben onun onuruna yeniden adlandırılabilir ettik . Bu şirket için harika bir yemek var vaktinden önce ve sonra sadece fırın içine pop bir hazırlık bu çünkü. Bu birlikte kırbaç çok kolay . Sadece ikimiz ve başka bir yemek için kalanlar için yaparken ben yarısında tarifi kesti. . Cathy Curry Chicken
Cathy Curry Chickenertesi gün (bu nedenle adı serin )
pirinç ve soğuk üzerinde veya oda sıcaklığında sıcak servis yapın Cathy Curry Chicken < / b >
6-8 kemiksiz tavuk göğsü < / b >
1 / 2 çubuk tereyağı
1/2 C bal
1/4 C Dijon hardalı
2 T sarı hardal
1 T köri tozu
1/2 juiced kireç ve kabuklu rendelenmiş
1 tatlı kaşığı tuz
1 diş sarımsak , kıyılmış

bir 9x13 güveç içinde tek kat olarak tavuk göğsü düzenleyin . Çok büyük ise uzunlamasına ikiye kesin.
Bir tencerede kalan malzemeyi birleştirin ve bir taşım kaynatın . Ateşten alın . Tavuk üzerine dökün
Bake @ bir veya iki kez dayak 35-45 dakika 350 ,

keyfini çıkarın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here