Kıymalı ile dolması Lahana ( Etli Lahana Sarması ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Kıymalı ile dolması Lahana ( Etli Lahana Sarması )

Kıymalı ile dolması Lahana ( Etli Lahana Sarması ) Dolması lahana yaprakları Osmanlı saray mutfak doğrudan gelir. Bu yemeğin farklı sürümü vardır: midye bulgur ile kestane ile zeytinyağı aka vejetaryen biri ile kıyma,,,,, vs ile lahana dolması yaprakları olmasına rağmen, ben kestane ve midye ile, etli biridir kesinlikle lezzetli, söylemeliyim hala benim en sevdiğim.

Ben şimdiye kadar mesaj göndermeyen nedeni bir resim çekmek için önce genellikle gitti olmasıdır. Bu aslında yapılan son toplu son üç vardır. Bu lahana yaprakları ile başa çıkmak zor görünebilir, ama onlar çok bağışlayıcı bulunmaktadır. Yani denemek için korkmanıza gerek yok

.



























1 orta (eğilerek büyük doğru) lahana [sert kaya değildir birini seçin, ama tür) üzerine basın, onlar yaprakları almak için daha kolay olduğunuzda yumuşak
1/2 kıyma (sığır - ~% 80 yağsız)
1/2 bardak kısa taneli pirinç
2 orta boy soğan, çok ince doğranmış
1/3 su bardağı kıyılmış maydanoz
1/3 su bardağı kıyılmış dereotu
1 tepeleme yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı veya 1/2 çorba kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1-2 yemek kaşığı tereyağı
yarım limon
tuz





























-koyun.
-Cut 1 1/2-2 inç / alt lahana kök. Dikkatle birer birer yaprakları almaya çalışın. [Giriş Bu sitede adım adım için dışarı nasıl yapılır resim]
-kaynatın
-kaynatın lahana bir anda 4 0r 5 bırakır. Eğer ~ 5 dakika sonra onlar üzerinde saygısız için kullandığınız ne kadar büyük bir pot bağlı. Onları almak ve bir tepsi ya da soğutmak için düz bir tabağa yerleştirin.
-Sonra soğuma bırakır. Düz bir yüzeye bir yerleştirin. Yaprak üzerinden büyük damar kesilmiş, bu haddeleme için çok lifli olabilir. Eğer çok büyük bir yaprak varsa, ikiye kesilmiş.
-Line bir pota altındaki damarlar ve çok dış yaprakları kesilmiş. -ekleyin. Dolgu üzerine lahana kat tarafı. Kök ucundan başlayarak o kadar rulo, bir şey görünüyor böyle . Kalan yaprakları için aynı tekrarlayın.
-Place haddelenmiş lahana düzenli bir şekilde damarlar ve yaprakları kesip ile kaplı tencerede bırakır. Küçük parçalar ve dağılım en üst üzerinde
-Chop tereyağı. />-Place dolması üzerine düz ish plaka lahana dolması.
-olsun.
Sonra kapak ve 30-35 minutes.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages