Kıymalı ile dolması Kabak ( Etli Kabak Dolması ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Kıymalı ile dolması Kabak ( Etli Kabak Dolması )

Kıymalı ile dolması Kabak ( Etli Kabak Dolması )
Ben benim en sevdiğim yaz saati dolma yemekleri biri beri, önce bu tarifi mesaj göndermeyen görmek için sürpriz oldu. Şimdi kabak dolma, her yerde doldurma için idealdir özellikle yuvarlak kabak olduğunu, bu kabak şeyler zamanı


.

























yapar 12 kabak dolma

12 yuvarlak kabak veya 6 kalınca Zuchinis
~ 1 £ kıyma (tercihen sığır)
2 soğan, ince doğranmış
1/2 su bardağı pirinç
1/4 bardak zeytinyağı
tuz
1-2 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı ince maydanoz doğranmış /> 1/2
2 domates, rendelenmiş
2 domates, dilimlenmiş
1 1/2 su bardağı sıcak su

-Eğer dünya kabak kullanıyorsanız, yıkama onları doğranmış , kesme üstleri ve dikkatle her ayırırlar. Düzenli kabak kullanıyorsanız, yıkayın yarısında bunları kesmek ve özenle her yarım ayırırlar.

Fırında Kabak börek
-Biraz tuz tüm iç ve kenara
-In de kıyma, soğan, pirinç, zeytinyağı, maydanoz, dereotu, tuz, karabiber ve 1 rendelenmiş domates.
-gevşek en üstüne doldurma yarım inç her kabak şeyler ve geniş tencereye koyun. -Kapak. Kalan rendelenmiş domates ile sıcak su
-Mix 1-2 bardak (İsterseniz domates dilimleri üzerinde dünya kabak üstleri yerleştirebilirsiniz) ve üstüne dökün.
-Let, sonra yemek 1 saat 50 dakika düşük.

yogurt.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here