Bowl Kebap ( Taş Babi ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Bowl Kebap ( Taş Babi )

Bowl Kebap ( Taş Babi )
Bowl kebap annemin özel biridir. Ben kırmızı et yemekleri tüm yaşamı hakkında çok seçici olmasına rağmen, kase kebap hayır demedim bir şeydir. Geçenlerde özlem kadar oldu ve ben burada asla olduğunu fark etmiş. Yaklaşık dört hafta önce annemin tarifi ayrıntıları alma ile telefonda oldu. Aynı gün bir şey başka bir izin ve Türkiye ile gün sonra orada ailem ile akşam yemeği için çanak kebap olmamdı bir çift uçak biletleri satın kadar sona erdi. Benim gezi elbette kase kebap, için değildi, ama kesinlikle geri uçtu önce iki hafta içinde birkaç kez yapmak için annem istedi. Yeşil erik sonra (burada bulamıyorum bir şey) olan Bir kiloluk bir gün yedik, kase kebap Türkiye'ye benim kısa gezi Gıda

.

Bowl kebap çok basit bir reçetedir. Hazırlama süresi yaklaşık 15 dakikadır, ancak hassasiyet ve tadına için bir saatten fazla et pişirmek gerekir. Bir tencerede oturur bir kapta bu yemek pişirmek yana, doğrama başlamadan önce doğru eşyaları olduğundan emin olun

.
































4-5 kişilik

1-1,1 veya 1,2 £ güveç dana veya kuzu
2-3 patates soyulmuş ve doğranmış
1 çay kaşığı veya daha fazla siyah karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
2-3 yemek kaşığı domates veya biber salçası
3 yemek kaşığı zeytinyağı ya da doğranmış /> 2-3 soğan, 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı
kaynar su 2 su bardağı































-için bu çanak ısıya dayanıklı bir kase bulmak ve tüm malzemeler yapacağını. Sonraki resim gibi, kase ters uyabilecek bir pot bulmak. Kase.
-In de
-Place patates elinizle yağ ve domates ya da biber salçası. Et tüm.
-ekleyin.
-Place tereyağı ile kaplı olur emin olun.
-koyun . Ellerinizi ile pota ve kase hem güvenli, kase ters oturan olacak şekilde ters pot çevirin.
-yana ve biz istemiyoruz taşımak için kase, mühür veya stabilize etmek için üzerine ağır bir kap yerleştirin:. bir sürahi, çaydanlık veya su dolu bir tencereye
-dökün. yüksek üzerinde
-Başlangıç ​​yemek. Bir kez, kase yanlarındaki kabarcıklar görmek düşükten bunu kapatmak ve 75 ila 90 dakika arasında pişirin.
-Ne zaman kapatın, size üstüne yerleştirilen sürahi, çaydanlık ya da her türlü taşımak gerekir, ve yavaş yavaş tencereye malzemeler artık lezzetli meyve suyu için döndü su ile karıştırmak için bırakarak kase çıkarın. Hala sıcak zaman kase kaldırmak yoksa, bu pota mühürlü ve taşımak için neredeyse imkansız olacak.
-servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages