Bezelye Çorbası Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Bezelye Çorbası Tarifi

bezelye çorbası
Bezelye Çorbası Tarifi: Türk Mutfağı.

Bezelye Çorbası Yapım Zorluğu: Kolay.

Bezelye Çorbası Gerekli Malzemeler;

1/2 kg bezelye

1 adet domates

5 su bardağı su

2 çorba kaşığı yağ

2 kahve fincanı pirinç

maydanoz

tuz


Bezelye Çorbası Tarifi;

Bir tencereye ince kıydığınız soğanı ve yağı koyup, soğan pembeleşinceye dek kavurun.

Yıkanmış bezelyeyi, pirinci ve suyu ilave edip bezelye yumuşayıncaya dek pişirin. Rendelediğiniz domatesi ilave edin ve bir süre beraberce pişirin. Çorbayı ateşten aldıktan sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.


Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.
No: 25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here