Kolay Balkabagi Pureli Tatli - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Temmuz 2013 Pazar

Kolay Balkabagi Pureli Tatli





Kolay bir tatlı, hele hazirda balkabağı pureniz varsa(burada katkisiz, %100 dogal balkabagi puresi cok yaygin) super kolay bir tatli !

Balkabagi puresi tatlisi (hatta havali suslerseniz, kremasini kat kat koyarsaniz pasta bile olur!) icin malzemeler: balkabagi puresi, un ufak edilmis cay biskuvisi, pudra sekeri ve uzerine krem santi... 

Icine ince cekilmis ceviz de katmaniz tavsiye edilir ;)

Balkabagini sebze kabul ettigim icin, bu tatliyi da saglikli tatli olarak kabul ediyorum:)



Fotografta gorulen tatlinin uzerindeki krem santi, "pasta suslemeleri" yazisinda da bahsi gecen portakal sulu krem santi. Hazir portakal suyu kullandigim icin tadi hiic guzel degildi, ben ettim , siz etmeyin!



Not: Bu yazi 15 02 1997 tarihiyle taslaklarda duruyor ama aslinda daha eski sunku fotograf ilk evimizde cekilmisti yani  belki 1997 yili ,belki de daha once yazilmis olmali... Neyse kismet bu gune imis! Haftaya kokmus bir tarifle baslamis olduk hayir olsun!



Not: Arsiv temizligi yaparken (seksene yakin taslak vardi) kimilerini fotografsiz, resimsiz haliyle alakasiz zamanlamalarla yayinladim. LM'de gezinirken gorurseniz oyle basi bos tarifler, sasirmayin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages